Saveti za smeštaj u centru Beograda, šta treba da znate?

Odlučili ste da otputujete, odabrali ste destinaciju, uspeli ste čak i da se spakujete. Prethodna 2 dana vraćajući se sa posla razmišljali ste šta Vam nedostaje, šta trebate da kupite. Iako je prva pomisao bila da ništa ne stižete, sve ste uspeli, spakovali ste se u rekordnom roku i taman kad ste pomislili da su svi problemi rešeni, sledi pitanje, kako da odaberem idealan smeštaj. Gomila hotela, mnoštvo apartmana i još više sajtova sa istim apartmanima i različitim cenama.

Želite luksuzan apartman, moderan i u isto vreme naravno čist. Prva pomisao su luksuzni hoteli? Sledeća misao, cela porodica zbijena u jednom prostoru, nije baš definicija odmora. Još jedan faktor koji utiče jeste da hotelske sobe uopšte nisu jeftine.

Rakoč apartmani su potpuno, moderno opremljeni apartmani u centru Beograda koji vam nude sve prednosti hotela bez nedostataka, po realno boljoj ceni.

Zapravo Rakoč apartmani Beograd vam mogu uštedeti i do 50% u odnosu na većinu hotela i pružiti mnogo više u pogledu udobnosti i fleksibilnosti. Nije važno da li je to poslovno putovanje, smeštaj za vaše klijente, partnere, poseta Beogradu sa porodicom ili čisto radi opuštanja Rakoč apartmani su pravi izbor.

Rakoc Apartman A5

Lokacija apartmana Rakoč

Apartmani su smešteni u srcu Beograda, samo 1 minut hoda od Trga Republike, Knez Mihailove, na 5 minuta od glavne Autobuske i Železničke stanice.

Opremljenost apartmana

Luksuzni i savremeni stanovi imaju prostrane spavaće sobe, visoko kvalitetne antialergijske posteljine, moderna kupatila, potpuno opremljene kuhinje, otvoren dnevni boravak s LCD TV i DVD player, besplatni Wi-Fi i što je najvažnije 24-časa dostupnost.

Specijalne pogodnosti

Apartmani Rakoč vam nude uslugu čišćenja i servisiranja stanova za goste koji borave nedelju dana ili duže. Deca do 12 godina ne plaćaju smeštaj a za vas smo dostupni 24h sedam dana u nedelji.

Učinite vaš boravak u Beogradu nezaboravnim, posetite Rakoč Apartmani Beograd i rezervišite smeštaj na vreme.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor