Šta boja ruža koji najviše voliš govori o tebi?

Mnoge od nas ruževe mijenjaju često, ovisno o prigodi i raspoloženju, no svaka žena ima jednu boju ruža kojoj će zauvijek biti vjerna. Možda misliš da tvoj omiljeni ruž samo predstavlja boju koja najbolje stoji tvome licu, no on mnogo govori i o tvojoj ličnosti.

CRVENI RUŽ

Crveni ruž znak je moći i snage, a žena koja ga bira gotovo svakodnevno samopouzdana je i zna što želi. Drži do sebe i ne boji se loših komentara, ali u intimnim vezama znaju biti oštre i hladne.

SVIJETLORUŽIČASTI RUŽ

Žene koje najčešće biraju svijetloroze ruževe zaigrane su djevojčice koje vole isticati svoju romantičnu stranu. Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smjelo, i vole kada ih se smatra slatkima i nježnima.

RUŽ BOJE MESA

Ruž boje mesa obožavaju klasičarke koje znaju što im dobro stoji i ne žele pretjerivati sa eksperimentima. Praktične su i organizirane ine vole gubiti dragocjeno vrijeme na bespotrebne stvari.

RUŽ BOJE FUKSIJE

Vesele i vedre cure često s veseljem biraju ruž boje fuksije koji odlično naglašava njihovu iskričavu osobnost. Vole biti u trendu i dobivati komplimente na temelju izgleda.

SMEĐI RUŽ

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

TAMNOCRVENI RUŽ

Tamnocrveni ruž za svaki dan zaista je hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

NARANDŽASTI RUŽ

Vedra boja za vedre cure. Žene koje naginju narančastim ruževima vole sitnicama unijeti vedrinu u svaki dan. Duhovite su i optimistične i vole eksperimentirati.

LJUBIČASTI RUŽ

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. Ipak, nosiš li ga svaki dan, možda malo previše pratiš trendove i žudiš za time da uvijek izgledaš pomodno.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor

Zanimljivosti se bave pisanjem privlačnih i edukativnih članaka, istražujući raznovrsne teme s dubokim razumijevanjem i živopisnim stilom pisanja. Naš profil odražava strast prema donošenju informacija na zanimljiv i pristupačan način, potičući čitatelje na učenje i razmišljanje.