Nega lica u skladu sa godinama

Nega lica u skladu sa godinama

Odlučili ste da je sada pravo vreme da kupite antirid kremu. Super, ali kako odabrati pravu kremu?

Znate dobro da jedna krema ne odgovara jednako vama i vašoj prijateljici, ona baš ima masnu kožu, dok je vaša više suva. S druge strane, ne možete koristiti istu kremu koju koristi i vaša mama, jer je razlika u godinama velika. Vaše lice nema toliko bora, koliko lice vaše mame.

I još mnogo stvari, mota vam se po glavi, ali mi priskačemo u pomoć i nudimo odgovore, kako izabrati najbolju anti aging kremu za lice.

Prednosti korišćenja krema protiv starenja

Jedina stvar koju ne možete da izbegnete jeste starenje.  Ali, ako starite, to ne mora i da se vidi na vašem licu, zar ne ?

Pre svega nekoliko decenija, žene nisu imale veliki broj tretmana koji danas postoje i veliki broj krema koji se proizvodi za bore.  Sada je dostupno mnogo novih tretmana i krema protiv starenja i sve sa različitim stepenom delotvornosti.

Da vidimo na koji način vam mogu pomoći anti aging kreme:

Kako starite, tri stvari počinju da se menjaju na vašoj koži. Vaša koža će postati suva, tanja i izgubiće elastičnost. To dovodi do pojave bora i finih linija na licu, koje se obično pojavljuju oko očiju, gde imate najtanju kožu.

Da biste rešili ovaj problem, treba da radite na rešavanju gore navedena tri glavna problema. Zato je potrebno da koristitie anti aging kreme kako biste uklonili i smanjili izgled bora i finih linija na licu. Kada kombinujete kreme protiv starenja sa drugim sastojcima koji pomažu u rešavanju problema, možete videti rezultate brže nego ikad pre.

Kako postajete stariji, zajednička nuspojava procesa je nedostatak vlage koja je nekad bila dublja u vašoj koži. Budući da imate nedostatak odgovarajuće vlage, mehanizmi vaše kože neće moći da funkcionišu isto kao kada ste bili mlađi.

Dermis je sloj kože koji kontroliše većinu faktora koji određuju starenje – čvrstoću, vlagu, elastičnost i ton spoljnog sloja kože, epidermisa. Kada povećate dostupnu vlagu, pomoći ćete dermisu da prirodno proizvode jaču kožu.

Zbog toga je veoma važno da na vreme počnete da koristitie anti aging kremu, kako biste vašu kožu održali što duže mladom..

Sada je veliko pitanje kako većina dostupnih novih antirid krema radi za rešavanje tih problema? Zašto uopšte kupiti anti age kremu?  Koju kupiti? Teško je izabrati najbolju kremu protiv bora posto ih ima za 50+ i 40+.

Da bi krema protiv starenja imala efekta , mora da postigne sve sledeće ciljeve i više:

2 komentara

    Povezane objave