Najbolji vaučeri koje možete pokloniti u svakoj prilici

Najbolji vaučeri koje možete pokloniti u svakoj prilici

Što kupiti osobi koja sve već ima? Sa sigurnošću će Vam u tome pomoći najbolji vaučeri koje možete kupiti u samo nekoliko minuta. Neobične emocije ili doza solidnog znanja pokazat će se kao savršeni, ali i originalni poklon.

Obrazovni paket

Najbolji pokloni su oni koje ne zaboravljamo odmah nakon što ih otvorimo. Stoga smo na stranici thebestvouchers.com otvorili tečaj za investiranje koji pomaže da se pobrinete za financije, kako sada, tako i u budućnosti. Budući da su se brojni stručnjaci pozitivno izjasnili na temu kriptovaluta, smatramo da je takav tečaj za investiranje u virtualni novac, poput ovog na The Best Vouchers (the best vouchers.com) više nego na mjestu. Možda će u budućnosti Vaš slavljenik biti jedina osoba koju ćete moći zamoliti za savjet u vezi umnažanja novca?

Druženje s alpakama

To je valjda najnevjerojatniji poklon koji može dobiti ljubitelj tih slatkih životinja. U posljednje vrijeme alpake su stekle veliku popularnost i ostvaruju karijeru na Internetu. Na njihov besprijekorni PR sigurno djeluje njihov šarmantni izgled, ali i brojne prednosti koje ih karakteriziraju. To su izuzetno drage životinje koje se ne boje buke, ni ljudi. Dovoljno je baciti pogled na profil Alfie The Alpaca na Instagramu. Mnoge alapke rade kao terapueti s djecom i odraslima, i mora se priznati da se ne snalaze loše u svojoj struci. Kupnja druženja ili šetnje s alpakama trošak je od nekoliko desetaka kuna po osobi. Neki uzgojni centri za alpake nude čak i ležanje na travi sa svojim skrbnicima.

Knjiga s netipičnim junacima

Želite li iznenaditi slavljenika na najnepredivljiviji mogući način? Na stranici Vouchersforyou možete kupiti poklon karticu s personaliziranom fabulom knjige u kojoj ćete uloge imati baš vi! Dovoljno je da opišete nekoliko osoba koje trebaju sudjelovati u priči, nabrojite autoru njihova imena i karakterisitke. Na kraju još odaberete žanr. Slavljenik neće čak ni zamisliti kakvo djelo će imati pred sobom. Kraj će ga sigurno iznenaditi!

Biheviorizam psa

Osobi koja voli životinje bez razmišljanja možete kupiti online tečaj za biheviorizam pasa. Tko je ta osoba? To nije pokušaj da se postane šaptač četveronošcima, koji sve zna o njihovoj prirodi, ponašanju i navikama. Biheviorizam omogućuje odgajanje psa kao pristojnog ljubimca koji će biti vjeran kao… pas, i koji pritom prestaje gristi namještaj i papuče.

Floating za zainteresirane

Živimo u društvu koje stalno žuri i zapravo zaboravlja kako je običan odmor zapravo lijep ritual. Tražite li univerzalni poklon, floating će se vjerojatno svidjeti svakoj osobi. Na čemu se zasniva? Sesija izgleda tako da svaka osoba bude zatvorena u osobnu kapsulu s ugodnim osvjetljenjem, gdje će slobodno plutati po površini vode. Da ne biste potonuli, ona je prethodno zasićena sa soli Epso i prirodnom soli iz Mrtvog mora što povećava njezinu gustoću. Sigurno takav odmor odavno niste iskusili, stoga otiđite na stranicu Groupon po svoju ponudu!

2 komentara

    Povezane objave