Opremanje kupatila u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima 

 

Nova epoha stilskog uređenja kupatila kao prostorije koja sve više počinje da liči na raskošne i magične oaze odmora misli i tela, donela je sa sobom i najnovije svetske trendove koje je značajno ispratiti. Salon kupatila Nantes svojom kvalitetnom i prestižnom ponudom opreme i keramike pruža mogućnost dizajniranja enterijera na luksuznom nivou, uz odlične cene.

Kupatilo je prostorija koja postoji u svakom domu i važno je da bude uređeno sa aspekta praktičnih rešenja, uštede prostora i maksimalnog korišćenja svakog slobodnog centimetra. U moderno opremljenom salonu može se pronaći širok asortiman keramike, sanitarija, kupatilskog nameštaja, galanterije, dodatne opreme i dekoracije. To obezbeđuje efikasnu kupovinu svih potrebnih elemenata uređenja na jednom mestu, uz transport, niz pogodnosti i popusta.

Ideje koje će učiniti da prostor kupatila dobije novi sjaj

Salon kupatila Nantes može da bude zadužen za besprekorno uređenje enterijera, koji će svi posmatrati sa oduševljenjem. Neprolaznu popularnost imaju „mozaik“ pločice, koje se savršeno uklapaju uz pravougaone, čak i kada se delimično postave na zidove. Pored toga, raskošna kupatila krase sjajne tuš kabine velikog kapaciteta i dubine, sa hidromasažnim funkcijama, prostorom za sedenje i kvalitetnim prozirnim staklom. I dalje su džakuzi nešto skuplje, ali jednako atraktivna rešenja za kupatila veće kvadrature, koje omogućavaju potpunu relaksaciju, komfor i hidromasažu. 

Ideja koja datira od ranijih godina, ali se u modernom vremenu kupuje sa aspekta sjajne uštede prostora jesu konzolne wc šolje, na koje se nastavlja jednostavan vodokotlić, sa mehanizmom pričvršćivanja u donji deo zida. Kada je u pitanju kupatilski nameštaj i galanterija, u trendu su kompleti polica, ormara i ormarića koji je smešta ispod lavaboa u identičnom dezenu, bojama i materijalima. U kombinaciji sa okruglim ili pravougaonim ogledalima i fenomenalnom led rasvetom, kupatilo svake kvadrature izgleda prostorno i uređeno. Popularne boje nameštaja su siva, bež, braon i niz nežnih i pastelnih tonova.

Salon kupatila Nantes pruža kvalitet i moderne predloge

Veoma je značajno pronaći mesto na kojem se u potpunosti može opremiti bilo koja prostorija. Salon kupatila Nantes snabdeven je svetski poznatim brendovima keramike, sanitarija i baterija, nameštaja i galanterije, kao i dodatne opreme za kompletnu funkcionalnost oaze za higijenu, odmor i rasterećenje. Keramičke pločice mogu biti podne, zidne ili univerzalne, sa sjajnom ili matiranom površinom. Bogat asortiman obezbeđuje i više kategorija kvaliteta i cenovnih rangova za svaki raspoloživi budžet. Kada su u pitanju sanitarije, najveći procenat čini bela boja, kao i srodni tonovi. 

Dodatni materijali mogu biti od različitih metala, plastike i pvc varijante. Kada su u pitanju baterije, u salonu se mogu pronaći inoks i granitne opcije, namenjene kupatilu ili kuhinji, kao i tuš „kape“ sa fiksiranim ili fleksibilnim crevom. Od ostatka elemenata biraju se kvalitetni, provereni i bojleri većeg kapaciteta, sušači i delovi za povezivanje sanitarija, vodovodnih i električnih instalacija. Specijalni asortiman galanterije podrazumeva komplete koji sadrže četke, držače za sapune, peškire i četkice, posude i dekoraciju.

Aktuelni svetski trendovi često stvaraju predloge za uređenje svakog enterijera i bitno je pronaći mesto na kojem je ponuda ne samo raznovrsna, već i renomirana, unikatna i kombinovana sa pristupačnim cenama. Salon kupatila Nantes opremljen je inovativnom keramikom, sanitarijama, nameštajem i galanterijom, kao i pratećim delovima za realizaciju najboljih i unikatnih ideja, zbog čega je prepoznatljiv na tržištu. 

 

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor