Rekla sam zbogom dlakama i pritom sačuvala novac

Pomislite samo koliko ste do sad novca i energije potrošili i vremena posvetili rešavanju problema sa neželjenim dlačicama pred neki vama važan događaj i najzad se odlučili na korak koji vas je doslovno preporodio, a to je laserska epilacija. Iskustva posle tretmana su fantastična, ali i priprema i sam tretman nisu komplikovani, ni neprijatni, pa svaka žena koja zauvek želi da se reši dlačica ne treba ni trenutka više da razmišlja i čeka, jer trajno rešenje postoji.

Ako ste umorni i dosadio vam je topli i hladni vosak i depilacija, svakodnevno brijanje i brijači, pincete i raznorazni depilatori, morate znati da trajno rešenje postoji i da je život bez dlačica moguć. To će vam obezbediti jedino laserska epilacija. Cena ovog tretmana zanemarljiva je ako se uporedi sa njegovim dugoročnim efektom i novcem koji bi tokom tog vremena potrošili na druge tretmane. Ili ste, nažalost, već potrošili. Ali, krenimo redom...

Šta je epilacija i zašto je toliko inovativna?

Ukoliko ne znate dodatne i pouzdane informacije o epilaciji, kakva je priprema za nju potrebna, kako izgleda i koliko traje, na pravom ste mestu. Ne dozvolite da vam vaše i skromno znanje vaših prijateljica poistoveti pojmove misterija i epilacija. Iskustva zadovoljnih klijenata potrđuju da su rekli zbogom neželjenim dlačicama, i to uz pomoć provereno dobrog kozmetičkog salona

Tokom ovog tretmana laserski snop apsorbuje se u folikulu dlake, u kome se pretvara u toplotu koja trajno eliminiše sam koren dlake. Taj proces se zapravo naziva laserska epilacija, dok je iznos tretmana direktno uslovljen tretiranom regijom, debljinom, gustinom i bojom vlasi.

Inače je laserska epilacija uzrokovana kvalitetom laserskog uređaja koji se upotrebljava, a svi dobro opremljeni kozmetički saloni poseduju visokokvalitetni laser poslednje generacije, koji ima sertifikat da je globalno najbolji aparat za epilaciju.

Kako deluje najdelotvorniji laserski aparat na celom svetu?

  • ovo je jedina zaista trajna epilacija (iskustva nedvosmisleno potvrđuju da tretirane regije trajno ostaju bez dlačica, jer laser radi na tri različite talasne dužine pri čemu uništava folikul dlake što onemogućava rast gustih, retkih, tamnih, svetlih, debelih i tankih – jednom rečju svih vrsta dlačica)
  • tretman je sasvim bezbolan, komforan i apsolutno bezbedan (ovaj laser je jedini laser sa specijalnom sondom od -0,3C za hlađenje kože, čime se sprečava osećaj peckanja, bola i toplote)
  • jedini pogodan za tretiranje osunčane kože, što omogućava tretman čak i tokom letnjih meseci
  • podjednako delotvoran na svim regijama kože (nausnice, vrat, brada, ruke, pazuh, noge, prepone, stomak, grudi, leđa) 
  • odlikuje je sasvim jednostavna i laka priprema 
  • ovo je prijatna, učinkovita i brza epilacija (bićete iznenađeni tretmanom jer traje od 15 do 60 minuta i potpuno je komforan)

Kako treba da izgleda priprema za epilaciju?

Nako što ste saznali više informacija o najboljem laseru i zašto je bolji od svih drugih, došao je red da saznate i kako izgleda priprema za epilaciju:

  • 10 do 15 sati pre prvog tretmana morate se rešiti dlačica brijačem, ako ste i pre epilacije koristili brijač za uklanjanje dlačica
  • ako ste se do tretmana depilirali, moraćete nekoliko puta ukloniti dlačice brijačem
  • pre laserske epilacije bar mesec dana uzdržite se od depilacije i pincete, da ne biste uklonili folikul dlake na koji laser usmerava dejstvo

To je sve kada je priprema za epilaciju u pitanju. Posle bezbolnog i bezbednog tretmana uživaćete u rezultatima, koji su zagarantovani. Dovoljno je svega nekoliko tretmana (2 do 4 za regije gde su jače dlake – prepone, pazuh, a 4 do 6 za regije gde su dlake svetle i nežne) da se vaš život promeni iz korena, jer će za svega 15 dana prvi rezultati biti evidentni.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor