Kako da izaberete atraktivan donji veš?

Želite da izrazite svoju senzulanost i ostanete dosledni sebi, noseći veš koji vam pruža dobar osećaj?

Mnogim damama je bitno da veš ima dvojaku ulogu: osim primarne funkcije, to jest zaštite intimnih delova tela, trebalo bi da izgleda atraktivno i zavodljivo kako bi se žena osećala zanosno i samopouzdano.

Iako deluje teško izvodljivo zadovoljiti oba kriterijuma, nije nemoguće! Na primer, prodavnica veša Intimissimi u Beogradu vam može ponuditi veliki izbor atraktivnog veša koji će vam pružiti i neverovatan osećaj udobnosti.

U nastavku teksta vam predstavljamo par saveta za odabir savršenih komada veša koji će vam pomoći da istaknete svoju ženstvenost.

Kvalitet i udobnost nemaju alternativu

Donji veš za žene se obično deli na one klasične, udobne komade izrađene od prirodnih materijala, i one senzulane, čipkane, stilizovane komade koji služe da probude žensku senzulanost.

Ipak, važno je znati da ove karakteristike ne predstavljaju dve krajnosti, i da nastaje sve više veša koji kombinuje vrhunsku udobnost i kvalitet izrade, sa senzulanim i aktraktivnim detaljima.

Važno je znati da pojam atraktivno ne percipiraju svi na isti način, te da se u mnogim damama ovaj osećaj budi tek kada nose udobne i prijatne komade veša, koji lepo prijanjaju njihovoj koži.

Seksepil i senzulanost dolaze iznutra, a komadi donjeg veša mogu samo da pripomognu. Zato je ključna stvar odabrati veš u kome ćete se osećati dobro.

Oblik veša prilagodite svojoj građi

Nije retko da devojke i žene biraju preveliki ili preuzak donji veš.

Različitom tipu ženske građe odgovaraju različiti oblici brushaltera i gaćica, pa je tako jedna od najvažnijih stavki prilikom odabira atraktivnog veša da odaberete one komade koji će vama dobro stajati.

Odaberite adekvatan brushalter

Kada govorimo o veličini brushaltera, dame neretko misle da će postići "push-up" efekat ako se odluče za manji. S druge strane, vlada i mišljenje da će u većem grudi izgledati veće. Nijedna od ovih teorija nije tačna.

Ako vam je grudnjak mali, to će negativno uticati na vašu cirkulaciju. Prevelik brushalter može prourokovati bol u leđima.

Broj grudnjaka se određuje prema dubini korpe, ali i prema obimu. Takođe, korpe ne bi trebalo da se pomeraju, a bretele treba da budu adekvatne veličine i ne smeju da spadaju.

Ukoliko niste sigurni u ove mere, možete potražiti pomoć u prodavnici veša i probati bruseve različitih oblika kako biste zaključili u kom se najprijatnije osećate i u kom vaš dekolte izgleda najbolje.

Odaberite gaćice koje će savršeno izgledati na vašem telu

Veš može da učini da izgledate bolje ili lošije, zato je jako važno da odaberete baš onaj koji je u skladu sa vašom figurom, odnosno koji će istaći sve što treba.

Kada tražite odgovarajući donji veš, ključno je da u obzir uzmete oblik zadnjice, tako ćete najlakše shvatiti šta vam odgovara.

Ukoliko imate figuru u obliku peščanog sata, svaki model će vam odlično stajati. Ipak, istakli bismo visoko sečene gaćice i klasične oblike veša kao najpogodnije za ovakvu građu.

Kada je reč o tangama, poznato je da one predstavljaju izuzetno senzualan komad tkanine, koji možete odabrati za posebne prilike. Ipak, redovno nošenje tangi se nikako ne preporučuje.

Za žene čije je telo jabučastog oblika preporučljive su duboke gaćice, sa širim pojasom uz gornji rub. Donji veš koji je malo više sečen vizuelno će produžiti noge, dok bi tange i vrlo plitke modele gaćica trebalo izbegavati.

Devojke atletske građe bi trebalo da biraju slip gaćice, polubokserice ili bokserice. Ukoliko imate lepo oblikovanu zadnjicu i želite da je istaknete, bokserice su uvek pravi izbor.

Figuri u obliku obrnutnog trougla, u kojoj dominiraju ramena i grudi, dok je donji deo nešto sitniji, najbolje odgovaraju svetle boje donjeg veša jer vizuelno proširuju kukove.

Ženski kompleti donjeg veša - izraz seksepilnosti

Svaka ljubiteljka donjeg veša zna da može atraktivnije izgledati ukoliko savršeno iskombinuje brushalter i gaćice.

Naime, u brojnim radnjama je moguće pronaći komplete veša koji su kreirani tako da budu izuzetno senzualni i atraktivni, a na vama je da odaberete šaru ili rad koji najviše ide uz vaš karakter i preferencije.

Ukoliko ipak želite potpunu slobodu i autentičnost, kombinaciju možete napraviti i sami tako što ćete odabrati grudnjak i gaćice po vašem izboru i uklopiti ih kao jednu celinu.

Neke dame praktikuju kompletiranje veša svakodnevno, dok one druge ostavljaju komplete za posebne prilike. Na vama je da odredite svoju meru, i kad je u pitanju količina kompleta koje ćete posedovati, ali i učestalost nošenja.

Svesnim izborom boje veša naglasite najbolje na vama

Kada se pomisli na atraktivan veš prva asocijacija obično budu crni ili crveni komadi. Nesumnjivo, ove boje su pravi zicer kada želite da ostavite utisak profinjenosti i rasplamsate strast. Pritom, opšte je poznato da crna boja čini telo vitkijim.

Odluka o izboru boje veša je individualna i zavisi od brojnih faktora, odnosno toga koje nijanse se uklapaju sa vašim tonom kože, vašim licem, očima i kosom.

Tako, nije retkost da nekim damama sjajno stoje ružičasti i roze komadi, odnosno neka druga jarka boja, koja na odličan način ističe njihov ten. Bordo, burgundi i tamnozeleni veš mogu biti odličan izbor za dame sa svetlijom puti.

Interesantno je i to da određene nijanse preovlađuju zimi, a određene leti, pa tako i ovde možete napraviti razliku ukoliko vam je je važno da uklopite veš sa nijansama određenog godišnjeg doba.

Uzmite ove savete u razmatranje i na taj način osigurajte atraktivni donji veš koji će u potpunosti odgovarati vašem stilu, i koji će učiniti da se osećate odlično u svojoj koži.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor