Mobilni telefoni za ljubitelje prirode

Prodaja mobilnih telefona čini se, nikada nije bila intenzivnija, pa je zbog toga sasvim opravdano to što mnogi proizvođači telefona gledaju da idu konzumentima niz dlaku i da ih iznenađuju novim vrstama i novim fazonima. Ono što je važno jeste da svaka osoba može naći u mobilnom telefonu svoj temperament. Zbog toga smo odvojili listu za one koji vreme provode u prirodi, kojima je telefon bitan da se jave ili fotografišu, a koji je otporan na sve ono što je u prirodi realni izazov.

Cat S61 rugged smartfon

Može se reći da je ovaj telefon jedan od onih telefona koji ispunjava pomenute zahteve. Ovaj telefon je bio jedan od boljih otpornih telefona koji ima izuzetno dobru kameru, a koji može izdržati visoke temperature i pritom biti operativan sa 4Gb rama. Pravljen je od posebnih otpornih materijala pa je otporan na kapljice vode, udarce i ostale okolnosti koje bi ga mogle ugroziti. 

Kineski kralj robusnosti

AMG x3 je treći po redu vodeći robusni telefon. Naravno, ovaj proizvod stiže nam iz Kine, ali se u poslednje vreme sve više trudi da probije granice Kine. Kompanija tvrdi da je u pitanju najtrofejniji pametni telefon sa IP58 sertifikatom. Osim što je mnogo lakši i tanji od svojih konkurencija, on je prepun tehnologije koju očekujemo od Apple-a ili Samsunga. Zanimljiv spoj izdržljivosti i modernog doba.

Dooge s90

Ono što ovaj telefon čini boljim od drugih telefona jeste modularni dizajn koji čini da telefon odgovara vašim potrebama. Iako je malo veći od ostalih iz ove konkurencije, on je izuzetan za one koji u prirodi prljaju ruke. Izuzetna stvar za ljubitelje prirode, ali biste za njega morali da izdvojite oko 300-ak eura, dok punjač i baterija koštaju po 30-ak eura. Ovaj telefon ima i kameru za noćno osmatranje, što ga čini dodatno vojničkim.

Blackview

Već samo ime ovog telefona čini ga autentičnim. U prevodu na srpski jezik, Blackview znači crni pogled. Ovaj brend ima na raspolaganju robusne Android telefone koji takođe imaju sertifikat IP68, a telefoni su u najmanju ruku žilavi. Ovi modeli telefona imaju mogućnost komunikacije po sistemu toki-vokija što ga čini idealnim za lov, paint ball i slične discipline.

Još jedna je velika prednost ovog brenda. To je baterija koja je dugoročnog trajanja. Posebno pohvaljujemo model Backview 9500 koji je izuzetno otporan, a izdvaja se od ostatka iz ove serije jer ima najbolje karakteristike po svim parametrima.

Ulefone Armor 2

Ulefon armor 2 je jedan od nedavno projektovanih pametnih telefona koji nudi značajnu nadogradnju u odnosu na svoje prethodnike. Ovaj telefon ima ugrađenu kameru koja je nešto slabijeg kvaliteta, ali i dalje u rangu sa Samsung galaksi s8. Kapacitet baterije telefona je sasvim solidan, ali je veoma važno to što je telefon gotovo neuništiv. Kao što mu i sam naziv kaže Ulefon referiše na oružje, pa se može smatrati pravim oruđem za bivstvovanje na terenu.

Uživali ste u ovom članku? Ostanite informisani tako što ćete se pridružiti našem newsletteru!

Komentari

Morate biti prijavljeni da biste ostavili komentar.

Srodni članci
Autor